TRICAMPS MALLORCA

De Tricamps trainingskampen worden gegeven vanaf een toplocatie. Je kunt er vanuit gaan dat je een week ├ęcht aan de bak kunt met zwemmen, fietsen en hardlopen.

Je boekt een tricamp omdat je kwaliteit wilt! Strak georganiseerde weken waarin gelijkgestemde sporters het onderste uit de kan willen halen..

Een goed zwembad is een musthave om dit onderdeel goed te kunnen trainen

Op Mallorca hebben we de beschikking over goede zwemfaciliteiten. Naast verwarmd 25m zwembad (nee, niet koud!) zijn er goede mogelijkheden om openwater te trainen.

Fantastische fietsroutes

Fietsen op Mallorca is fantastisch. Goede wegen, verkeer dat (in de regel) goed rekening houdt met fietsers en fietsroutes van vlak naar glooiend tot stevig klimmen!

All-in faciliteiten

Vanuit je appartement direct naar het zwembad wandelen voor de zwemtraining. Of naar de masseur of atletiekbaan..allemaal binnen handbereik!

Eten aangepast op sporters.

Een stevig trainingsprogramma vraagt op goed eten! Ontbijt en avondeten op basis van buffet iedere morgen en avond. Aanschuiven en klaar..

Knap verblijf

Je verblijft in een goede studio of goed appartement voorzien van alle gemakken.

Trainen, eten en slapen!

Nee, deze week hoef je geen markten te bezoeken of andere bezienswaardigheden. Gewoon een week lang trainen, eten en herstellen..