Over Tricamps

De Trainingsweken op Mallorca staan onder leiding van Eric van der Linden. Meer dan 35 jaar actieve triatleet. En meer dan 15 jaar triathlon coach ervaring dit zijn trainingsweken waar elke triatleet van droomt..uitdagend, grensverleggend én prestatiebevorderend!

Eric van der Linden Triathlon coaching

Eric van der Linden

Dit zijn trainingsweken waar elke gevorderde triatleet van droomt! Een week lang trainen, eten en rusten..Alles strak geregeld! Geen onduidelijkheden. Grenzen opzoeken. Individuele benadering. Leer hoe je een betere triatleet kan worden. Performance nutrition explained. Juiste intensiteitsverdeling over de trainingen in de week. Na een week voldaan terug naar huis!

In de regel zullen we elke dag 3 trainingen afwerken. Halverwege de week een relatieve rustige dag om bij te tanken. Volgende punten kun je verwachten

  • Trainen op eigen intensiteit!
  • Altijd twee fietsgroepen
  • Goede opbouw in de week
  • Technische vaardigheden
  • Zwemmen zwembad & openwater
  • Beperkt koffiedrinken onderweg..

Je kunt aan een Tricamp deelnemen met een getraind niveau. Wil je als beginnende triatleet deelnemen dan zal je een deel van het programma moeten overslaan (wwarschijnlijk). Zeker als fietsen in de bergen nog onbekend terrein is. Individueel zal gekeken worden (gezien de huidige belastbaarheid van de sporter) welke trainingen slim zijn om te vermijden of aangepast te doen.  

Wat krijg ik voor een Tricamp?

Fietsvakantie triathlon
Trainingsvakantie triathlon mallorca lanzarote