Een week leven én trainen als een PRO..

Beleef de ultieme triathlon ervaring in april/mei 2021 op het Spaanse eiland Mallorca. Trainen, eten en slapen. Train een week of langer als een pro en zet stappen als nooit tevoren!

De triathlonkampen zijn uitdagend maar belonend. Maximaal 10-12 sporters per week. Zodat de kwaliteit van de trainingskampen gewaarborgd blijft. We kijken in de weken altijd naar iemand zijn belastbaarheid en in overleg kunnen we de week op de persoon aanpassen. Voor alle weken : Verkrijg kennis die normaal alleen in de topsport beschikbaar is. Tijdens u verblijf wordt u persoonlijk begeleid door top triathlon coach Eric van der Linden. Leer efficiënter trainen en laat de trainingen beter op elkaar afstemmen..

Tricamp week 2 is wederom in de week van de 70.3 Ironman Mallorca. Deze week zal anders van opzet zijn door de race op zaterdag 8 mei. Doe je mee aan de wedstrijd dan bespreken we alle wedstrijdvoorbereidingen zodat je veel leert over hoe je wedstrijden kan gaan benaderen. Inschrijven voor de race verloopt gewoon via de website van Ironman 70.3 Mallorca

 • Tricamp week 1 - 24 april t/m 1 mei 2021
 • Tricamp week 2 - 2 t/m 9 mei 2021

De kosten van een Tricamp Mallorca bedragen €1349 per persoon per week dit is inclusief :

 • Verblijf in een studio
 • Op basis van twee personen per kamer
 • Inclusief vlucht
 • Inclusief 20kg kofferbagage + 10kg handbagage
 • Inclusief prive transfer van en naar de luchthaven op Mallorca
 • Alle dagen ontbijtbuffet
 • Alle dagen dinerbuffet
 • Toegang onbeperkt tot het 25m wedstrijdbad
 • Alle sportbegeleiding in de week

In een Studio kunnen twee sporters verblijven. In een appartement is er plaats voor drie personen. De meerkosten voor een appartement is €160. De meerkosten van een éénpersoonskamer bedraagt €200 per week. De kosten van je eigen fiets met vliegtuig meenemen is €100. De kosten van een carbon huurfiets huren op Mallorca is €150. De ervaring leert dat verder er in de week weinig kosten zijn aangezien we de hele dag bezet zijn met trainen, eten en slapen! Er verder weinig tijd over blijft om geld uit te geven!

Onderstaand kunt u contact opnemen om te reserveren voor een Tricamp. Dit is geen definitieve aanmelding. Na een akkoord van onze zijde in de desbetreffende week krijgt u een factuur voor de aanbetaling van €300. Nadat deze betaalt is bent u verzekerd van een plaats in één van de Tricamps 2021. De rest van de betaling volgt globaal 4 weken voor aanvang van het trainingskamp. U dient zelf een (doorlopende) reis of annuleringsverzekering af te sluiten. Voor vragen zijn wij altijd beschikbaar via contactformulier. Hier kunt u nu verder voor contact via email :

Naar EMAIL VERSTUREN

Top faciliteiten

Photo Verblijf op Mallorca

Bij het boeken van een Tricamp heb je de mogelijkheid voor een studio of een apprtement. De optie is er voor een éénpersoonskamer of optie dat je kamer deelt met een andere tricamper..

Camp login